top of page

Discover

The Experience Osmosis

 

Experience Discovery and Pleasure

will be the key words that our Chef

Antoine Botter

et our Master Sommelier

Frédéric Voné

will be keen to highlight,

during this culinary journey.

 

Close your eyes, think Pleasure and let yourself be guided in this astonishing discovery

carefully crafted dishes

and totally creative accompanied

succulents drinks carefully selected by your hosts,

for total osmosis

 

Curiosity to enchant you

 

LChef Antoine BOTTER offers you:

Uniquelunch from Tuesday to Friday:

The 2-course Express menu at €29

The menudu Jour in 3 courses at €39

​The menuu Chef in 4 courses at €49

 

from Tuesday to Saturdayi noon and evening:

Starter dish dessert

All disheserhave to discover

as the meal progresses

THE 5-COURSE MENU AT €78

Food and Wine Pairing Supplement

or Food and Drink Pairing €38

 

Or 4 glasses of wine of 8 cl

​​​THE 6-COURSE MENU AT €96

 

Food and Wine Pairing Supplement

or Food and Drink Pairing €50

 

 Or 5 glasses of wine of 6 cl

 

THE 9-COURSE MENU AT €137

Food and Wine Pairing Supplement

or Food and Drink Pairing €80

 Or 8 glasses of wine of 6 cl

LE MENU EN 5 SERVICES À 78

Supplément Truffe sur tous les plats + 18 €

(Truffes Blanches et Noires)

Pour ce menu, tous les plats seront à découvrir

au fur et à mesure du repas

Supplément Accord Mets et Vins

ou Accord Mets et Boissons 38 €

 

Soit 4 verres de vins de 8 cl

​​​LE MENU EN 6 SERVICES A 96 €

Supplément Truffe sur tous les plats + 22 €

Le Trio d’Oeuf

Œuf de Poule, de Caille & Caviar

Le Maquereau et le Café

Maquereau mariné au Café

Le Thon et la Cacahuète

Thon, Avocat, Banane & Cacahuète

Le Maigre et l’Anguille

Maigre, Anguille fumée, Petit Pois & Citronnelle

Le Porc et Le Kimchi

Poitrine de Porc cuite 48H00 en Basse Température,

Chou Kimchi & variation de Citron

Le Dessert

Ananas, Lavande & Shizo vert

 

Supplément Accord Mets et Vins

ou Accord Mets et Boissons 50 €

 

 Soit 5 verres de vins de 6 cl

 

LE MENU EN 9 SERVICES A 137 €

Supplément Truffe sur tous les plats + 33 €

Le Trio d’Oeuf

Œuf de Poule, de Caille & Caviar

Le Maquereau et le Café

Maquereau mariné au Café

La Langoustine et la Coco

Langoustine cuite sur Galet, Concombre & Noix de Coco

Le Thon et la Cacahuète

Thon, Avocat, Banane & Cacahuète

Le Maigre et l’Anguille

Maigre, Anguille fumée, Petit Pois & Citronnelle

Le Porc et Le Kimchi

Poitrine de Porc cuite 48H00 en Basse Température,

Chou Kimchi & variation de Citron

Le Ris de Veau et le Comté

Cœur de Ris de Veau fumé en Salle,

émincé de Vieux Comté, Poire & Menthe

Le Bœuf et la Mer

Bœuf, Coquillage & Échalote confite

Le Dessert

Ananas, Lavande & Shizo vert

Pour ce menu, il est impératif d'arriver au plus tard à 12H30 ou 19H30

Supplément Accord Mets et Vins

ou Accord Mets et Boissons 80 €

 Soit 8 verres de vins de 6 cl

trait.jpg
bottom of page